Selecteer een pagina

Wie is Gert-Jan?

Chefkok

Mijn liefde voor het vak begon vroeg. Al sinds mijn jeugd vind ik het fantastisch om voor anderen te koken. Eerst was dat alleen voor familie en vrienden, maar na een opleiding op de Horeca Vakschool vond ik mijzelf al gauw in de keuken van restaurant Parkheuvel. Het eerste restaurant in Nederland dat 3 Michelinsterren kreeg. Hier leerde ik werken met de mooiste producten en sindsdien wil ik niet anders. Met welke producten je werkt is zo belangrijk, ze zijn de basis van de mooiste creaties.

Inmiddels zit ik zo’n 30 jaar in het vak, waarvan zo’n 20 jaar als chefkok bij restaurant Seinpost in Scheveningen. Al die tijd is mijn zoektocht naar smaakcombinaties, technieken en producten mijn grote passie. 

Ik heb goede contacten met leveranciers, vakgenoten en cateraars, maar ik leer ook nog steeds nieuwe mensen kennen. Hierdoor ontdek ik regelmatig nieuwe adressen voor de mooiste producten of hoor ik over nieuwe technieken. Kortom, mijn zoektocht stopt nooit en dat vind ik een heerlijk vooruitzicht!

Als ik niet in de keuken sta, dan vind je mij regelmatig op mijn mountainbike of racefiets. Fit blijven is iets wat ik ontzettend belangrijk vind. Dit fysieke beroep houd je een stuk beter vol als je een goede conditie hebt, bovendien houdt het fietsen me ook scherp.

Chefkok aan huis

Persoonlijk contact met jou en je gasten vind ik ontzettend belangrijk. Ik houd ervan om mijn passie en ambacht te kunnen delen. Bij private dining aan huis kook ik daarom het liefst voor groepen van 6 tot 25 personen. Zo blijft de sfeer persoonlijk en kan ik jou en je gasten alles vertellen wat je maar wilt weten. Bovendien vind ik kwaliteit belangrijker dan kwantiteit. Dat betekent bij mij dat ik het liefst met de mooiste producten werk, want daarmee maak je de mooiste gerechten. Alleen mooie producten worden bijna niet op grote schaal geproduceerd, daarom staat bij mij kwaliteit voorop.

Heerlijke recensies

Lekkere gerechten zorgen voor blije gezichten en dat doet mij goed. 

Gerechten van hoge kwaliteit

“Normaal gesproken wordt jaarlijks op 1 juni een feest voor familie en vrienden door een restaurant georganiseerd. Door alle onzekerheden in het kader van het Corona-virus was een paar dagen voor 1 juni pas duidelijk dat alleen een beperkt feest in huiselijke kring gegeven kon worden.

Met bewondering hebben we mogen zien hoe Gert Jan na een kort telefonisch contact met ons, de hele avond precies de juiste gerechten heeft weten voor te schotelen. De gasten, toch wel culinair onderlegd, hebben tijdens het eten maar ook daarna hun verbazing uitgesproken over de kwaliteit van de gerechten en de wijze van presenteren van Gert Jan.

Wij kijken dan ook met veel genoegen terug op deze voor ons zeer belangrijk dag. Dank je wel Gert Jan voor deze onvergetelijke dag.”

André- en Caroline Gronsveld   

Heerlijk eten, absoluut een aanrader!

“In verband met Corona kon het geplande feestje voor de 80e verjaardag van mijn schoonvader niet doorgaan en moesten we opzoek naar een alternatief. Omdat we allemaal  wel van een feestje en lekker eten houden werd besloten dat we met de kinderen en kleinkinderen iets zouden gaan doen waarbij eten en drinken een belangrijke rol zou moeten spelen. We hadden wel eens feestje gehad waar we het werk van Gertjan al eens hadden geproefd.

We kwamen we dus uit bij shared dining en Gert-Jan. Gert-Jan was enthousiast en al snel kregen we een lijstje met voorstellen toegestuurd. Wat daarin stond was om je vingers bij af te likken. Dat verhoogd de voorpret enorm!!

Voor aanvang van het feestje was Gertjan al aanwezig en werden er krattenvol met verse en heerlijke producten naar binnen gebracht. Toen het feestje was begonnen kwam het ene lekker gerechtje na het andere gerechtje voorbij. Ik noem: mosselen Thaise curry, Frittata met gamba`s en kruidensalade, mini tomaatjes met avocado, chorizo basilicum vinaigrette en nog veel meer. In totaal hebben we 10 heerlijke gerechtjes voorgeschoteld gekregen wat iedere keer weer een klein feestje was. Iemand zei zelfs dat ze nog nooit zo een heerlijk lang avondvullend diner had gehad.

Wat ook bijzonder prettig was dat hij ook al het servies, bestek, glazen enz mee had en we daar niet naar om hoefde te kijken. Toen hij klaar was, was de keuken weer helemaal schoon alsof er niets was gebeurd!!

Als je dus iets te vieren hebt en dit in een besloten gezelschap wilt vieren met heerlijk eten is dit absoluut een aanrader!! Wij vonden het allemaal fantastisch.

Eet smakelijk!”

Anke en Richard Piekar

Vraag een offerte aan

8 + 3 =

Contact

Telefoonnummer

+31 6 13879735